Startsein Jenny Henar

Afgelopen woensdag 17 oktober heeft President Desi Bouterse met het onthullen van het naambord het startsein gegeven voor de rehabilitatie van 79 kilometer weg, van Jenny in Coronie tot Henar in Nickerie. In dit nieuwsbericht van RTV kunt u enkele impressies van die dag zien. Onder "projecten" kunt u binnenkort meer lezen over dit project.

 

Men Cookout daverend succes

De Quota Halloween Men Cook Out is een daverend succes geweest voor de “ Wild Things” van de Baitali Group of Companies. Onze gerechten zijn in de smaak gevallen van het publiek en we waren dan ook helemaal uitverkocht. Informatie over de opbrengsten volgt gauw. Hier wat foto’s van ons team in actie.

Baitali Wild Things

Baitali Wild Things

Baitali Wild Things

Quota Halloween Men Cookout

Zaterdag 28 oktober zal Quota een Men Cook out organiseren op de pier van Torarica. Baitali zal ook deelnemen aan deze Men Cookout! Al onze managers zullen hun kookkunsten tonen op deze dag. Ons team zal de naam “ Wild Things” dragen en zij zullen de klanten van de Men Cookout verrassen met smakelijke gerechten. De opbrengsten van die dag worden gedoneerd aan Quota die het geld zal gebruiken voor hun sociale projecten. Natuurlijk kunnen onze managers op die dag alle steun en aanmoediging gebruiken. Dus kom zeker langs bij onze tent op de pier!

nieuwsfotoBaitali Group

Duisburglaan 29
Paramaribo, Suriname
T +597 530-654
E info@baitaligroup.com

G.G. Maynardstraat 1
Nickerie, Suriname
T +597 231-970
E info@baitaligroup.com

© - Baitali Group of Companies N.V. All Rights Reserved.